Eurovision 2016: Στις πρόβες του Justin Timberlake! Φωτογραφίες και βίντεο

Οι διοργανωτές της Σουηδίας προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό μέχρι τη τελευταία στιγμή. Και τα κατάφεραν. Κανείς δεν γνώριζε τίποτα μέχρι αυτήν την εβδομάδα που η παραγωγή της Eurovision ανακοίνωσαν αυτό που θα συμβεί στη σκηνή για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού.

Ο καλλιτέχνης Justin Timberlake, θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει ζωντανά για τους 200.000.000 τηλεθεατές της Eurovision καθώς θα βρίσκεται στη Στοκχόλμη και θα είναι ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς.

Και αν όλοι περιμέναν οι πρόβες του Justin Timerlake να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ο καλλιτέχνης τους διέψευσε, καθώς το βράδυ συμμετείχε κανονικά στην γενική πρόβα του τελικού.

Δες το βίντεο με την εμφάνιση του στη χθεσινή πρόβα:

Είναι η πρώτη φορά που στη σκηνή της Eurovision ανεβαίνει ένας καλλιτέχνης που δεν συμμετέχει ή δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό, ενώ αποτελεί ιστορικό γεγονός για το θεσμό αυτό καθώς ο Justin είναι Αμερικανός, πράγμα που σημαίνει ότι τα σύνορα της Eurovision ανοίγουν.

Δες βίντεο από το backstage της χθεσινής πρόβας με τον Justin:


Ο γνωστός τραγουδιστής θα τραγουδήσει κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας μαζί με την μπάντα του, την καινούρια του επιτυχία «Can’t stop the feeling».

Ο ίδιος ο Justin δηλώνει ενθουσιασμένος που θα συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο show, ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν σταματούσε να ανεβάζει φωτογραφίες από τη χθεσινή του πρόβα.

Dress rehearsal down! Countdown to #Eurovision tomorrow ‼️#CantStopTheFeeling

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Timberlake (@justintimberlake) στις

«Εγώ είμαι έτοιμος. Ευρώπη, είσαι έτοιμη;» έγραψε ο pop τραγουδιστής ανεβάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία.

I’m ready. You ready EUROPE? @Eurovision #CantStopTheFeeling #Tomorrow

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Justin Timberlake (@justintimberlake) στις

Ας ευχηθούμε η ΕΡΤ να μην διακόψει εκείνη την ώρα για διαφημίσεις (όπως συνηθίζει) και έτσι οι Έλληνες τηλεθεατές της Eurovision να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και εκείνοι τον pop star.

Read More

And More