Eurovision 2019: Η πρώτη τεχνική πρόβα της Τάμτα μέσα από 19 φωτογραφίες!

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της EUROVISION θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Οι δύο ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις 14 και 16 Μαΐου, όπου οι χώρες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό. 20 διαγωνιζόμενοι θα περάσουν στη βραδιά της 18ης Μαΐου, όπου θα συναντήσουν τις αποκαλούμενες Big 5 (Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία) αλλά και τον περσινό νικητή, το Ισραήλ, που θα βρίσκονται ήδη σε αυτή τη φάση.

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν οι τεχνικές πρόβες, με τους διαγωνιζόμενους να ανεβαίνουν στο stage ακριβώς όπως θα εμφανιστούν στους ημιτελικούς. Η Τάμτα, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το κομμάτι «Replay», έκανε την πρώτη της δοκιμαστική στις 10.00 και, μάλιστα, ήταν εκείνη που έκανε ποδαρικό στη σκηνή.

Η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή φορώντας μαύρο vinyl τζάκετ και μαύρες vinyl thigh high ψηλοτάκουνες μπότες, που καλύπτουν σχεδόν όλο της το πόδι. Πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές, που επίσης φοράνε μαύρα ρούχα και μαύρα καπέλα. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού οι χορευτές της βγάζουν το τζάκετ που φοράει και εκείνη μένει με ένα σέξι αστραφτερό body, με ασημί κρόσσια/κρυστάλλους.

Γύρω από την Τάμτα υπάρχουν έξι κολώνες φωτισμένες σε άσπρο χρώμα που κατά τη διάρκεια του τραγουδιού τις διαπερνούν μπλε γραμμές. Ανάμεσά τους εμφανίζονται οι χορευτές που την πλαισιώνουν. Τα γραφικά στην LED οθόνη είναι κυρίως γραμμικά σχέδια σε κόκκινο, άσπρο και μοβ χρωματισμό τα οποία ξεκινούν από την οθόνη πίσω και συνεχίζουν και στο πάτωμα. Ο τίτλος «Replay» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές στο ρεφρέν, δείχνει την Τάμτα να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση, ενώ η χορογραφία τελειώνει με τους χορευτές ξαπλωμένους στο πάτωμα.

Δες φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Τάμτα:

Η Τάμτα, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις και έκανες όλου όσους την απόλαυσαν επί σκηνής να παραμιλούν!

Read More

And More