Eurovision 2019: Η Ρούλα Κορομηλά «τρολάρει» την ομοιότητά της με την τραγουδίστρια της Βόρειας Μακεδονίας

Ήταν σίγουρα μια από της αποκαλύψεις της φετινής Eurovision, καθώς με το τραγούδι της «σάρωσε» στις επιτροπές και βγήκε 8η στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού. Ο λόγος για την συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας, με το τραγούδι «Proud» και την  ξανθιά τραγουδίστρια Tamara Todevska.

Αυτό που έκανε όμως, ιδιαίτερη εντύπωση στους Έλληνες τηλεθεατές ήταν η εκπληκτική ομοιότητά της  με την αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Λίγο αφότου, η Tamara βγήκε στο stage τα μηνύματα και το «τρολάρισμα» στα social media δεν είχαν τέλος.

Και όπως καταλαβαίνεις και η Ρούλα Κορομηλά δεν έχασε ευκαιρία και πήρε θέση απέναντι στο θέμα μέσα από το δικό της λογαριασμό στο twitter.

«Να ευχαριστήσω την επιτροπή (!)που με στήριξε για δικούς της λόγους. Ευτυχώς όμως που το έξυπνο κοινό δε μάσησε και μ’ έστειλε… Φεύγω «βόρεια». Με γλεντήσατε είδα μέχρι θανάτου. Έφερνα λέγατε στη Ρούλα ε; Οκ!1 Τσακ πιο μακρύ το μαλλί μπροστά το θέλε. Η δικιά σας πάντως χθες», έγραψε χαρακτηριστικά με πολύ χιούμορ στο Twitter η Ρούλα.

https://twitter.com/RoulaKoromila/status/1130063740932710400

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα βρήκε και φωτογραφία της με παρόμοιο φόρεμα που έχει φορέσει σε show της.

Read More

And More