Eurovision 2019: Η Τάμτα βγάζει την περούκα της on stage και αποθεώνεται! [video]

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 έχει ξεκινήσει από την Τρίτη, που πραγματοποιήθηκε ο Α’ ημιτελικός του διαγωνισμού τραγουδιού, με την Ελλάδα και την Κύπρο να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο, μετά την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού. Απόψε το βράδυ, στο Τελ Αβίβ θα πραγματοποιηθεί ο Β’ ημιτελικός, ενώ το Σάββατο θα δούμε στη σκηνή του Expo Tel Aviv όλες τις χώρες που κατάφεραν να προκριθούν, αλλά και τις “Big 5” (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία).

Μέχρι τότε, καθημερινά στο Τελ Αβίβ διοργανώνονται πάρτι για του fans του διαγωνισμού, στα οποία δίνουν το «παρών» οι τραγουδιστές που συμμετέχουν φέτος στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά και καλλιτέχνες που έχουν λάβει μέρος στο παρελθόν. Το βράδυ της Τετάρτης, το WiWi blog το… γιόρτασε στο The theatre Club, με την Τάμτα να δίνει το “παρών” και, μάλιστα, να ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει διάφορα γνωστά κομμάτια και φυσικά το “Replay“.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, κι ενώ η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου έδινε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας μια δυνατή μπαλάντα, έβγαλε την περούκα της ενθουσιάζοντας το κοινό, το οποίο την αποθέωσε. Είναι γνωστό πώς τα μαλλιά με τα οποία βλέπουμε την Τάμτα το τελευταίο διάστημα δεν είναι τα δικά της, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι η ίδια θα έκανε μια τέτοια κίνηση, μπροστά σε εκατοντάδες κόσμο.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Η Τάμτα ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις!

Read More

And More