Eurovision 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα μετά τον μεγάλο τελικό! [video]

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision, ο οποίος ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη της Ολλανδίας ως την νικήτρια χώρα. Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα βρέθηκε στην 21η θέση, ενώ η Κύπρος με την Τάμτα στην 15η. Η κάμερα του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος Θάνος Κλωνόπουλος βρέθηκαν στον Expo Tel Aviv και, μετά το τέλος της φαντασμαγορικής βραδιάς, συνάντησαν τις δύο τραγουδίστριες και εξασφάλισαν τις πρώτες δηλώσεις τους για το αποτέλεσμα.

«Νιώθω υπερήφανη. Το έλεγα εξαρχής ότι αν νιώσω ότι πραγματικά τα έχουμε δώσει όλα και είμαστε εμείς περήφανοι με το αποτέλεσμα, θα είμαι εντάξει με το οποιοδήποτε αποτέλεσμα…», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ντούσκα. Όσο για την Τάμτα, εκείνη αρκέστηκε να πει: «Μου αρκεί που το χάρηκα, γιατί το χάρηκα μέσα από την καρδιά μου…».

Ακόμα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε: “Ήμασταν χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό, αλλά θέλαμε κάποιες θέσεις παραπάνω…” , ενώ η σκηνοθέτιδα της ελληνικής αποστολής, Έφη Γούση, επεσήμανε: “Δεν έγινε 100% αλλά πια δεν έχει καμία σημασία…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Αναμένουμε πια την επιστροφή των δύο καλλιτεχνών στην Ελλάδα!

Read More

And More