Eurovision ή “Survivor” ψήφισαν χθες οι τηλεθεατές; Ο… τυφώνας από τον Άγιο Δομίνικο εξαφάνισε την Demy;

Σε ώρα… Eurovision κινείται από χθες όλος ο πλανήτης, μιας και η μεγάλη γιορτή της μουσικής όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι εδώ!

Η αυλαία σηκώθηκε χθες το βράδυ, με τον πρώτο ημιτελικό να λαμβάνει χώρα στο Κίεβο με δόξα και τιμή! Ένας ημιτελικός ο οποίος ,όμως, είχε ιδιαίτερη σημασία και για την Ελλάδα, αλλά και για την Κύπρο, μιας και στον πρώτο ημιτελικό κληρώθηκαν και συμμετείχαν και η Demy, αλλά και ο Hovig.

Και επειδή ζούμε την χρονιά του “Survivor”, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το κατά πόσο οι… Euro-φαν ήταν ενωμένοι και στήριξαν τον θεσμό ή αν είχαν πάρει τα… κουβαδάκια τους και την είχαν κάνει για άλλες παραλίες και πιο συγκεκριμένα για τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ναι, έχει ενδιαφέρον να δούμε, το κατά πόσο το αγριάλιτι του ΣΚΑΙ παρέσυρε στο πέρασμά του την Demy!

Και η αλήθεια είναι πως η Demy αποδείχθηκε ιδιαίτερα… εύθραυστη για να αντιμετωπίσει τον τυφώνα “Survivor”. Με άλλα λόγια τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε η χθεσινή βραδιά, μάλλον είναι ποσοστά τηλεθέασης που δεν θα θέλει να θυμάται η ΕΡΤ!

Ο α΄ ημιτελικός της Eurovision σημείωσε κατά μέσο όρο μόλις 12,4% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά τα πήγε ακόμα πιο τραγικά, αγγίζοντας μόλις το 11,7%. Μάλιστα, έχει ενδιαφέρον να σου επισημάνω λατρεμένη, πως χθες οι τηλεθεατές δεν “καρφώθηκαν” στους δέκτες τους, ούτε την στιγμή που βγήκε η Demy στην σκηνή, μιας και την ώρα της εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής τα μηχανάκια έφτασαν μέχρι μετριότατο 15,2%!

Οπως καταλαβαίνεις την ίδια ώρα το “Survivor” απέναντι, σημείωνε ακόμα μία εντυπωσιακή κούρσα στους πίνακες τηλεθέασης, κάνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό 44,4%, στα νεανικά 55,1%, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε να απογειώνεται μέχρι και στο 68,6%!!!

Read More

And More