Eva Longoria: Έλαμψε στην πασαρέλα στο Παρίσι, τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Πριν τρεις μήνες περίπου ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ο γιος της Santiago Enrique, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Jose Baston και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Eva Longoria που έγινε μητέρα στα 43 της χρόνια και λίγους μήνες μετά εντυπωσίασε σε fashion show στο Παρίσι!

Με αφορμή την  Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, η εντυπωσιακή Eva Longoria άφησε για λίγο τον μικρό της πρίγκιπα στο σπίτι και περπάτησε στο εμβληματικό Le Défilé Fashion Show γνωστής εταιρείας καλλυντικών (όπου συμμετείχε και η δική μας Δούκισσα Νομικού) και τράβηξε πάνω της, τα φωτογραφικά φλας!

Ανανεωμένη και χαμογελαστή, η Eva Longoria φάνηκε να έχει χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης της και να ανυπομονεί να επιστρέψει στις κοσμικές εμφανίσεις και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις της! «Τι αξέχαστη εμπειρία να περπατήσω κατά μήκος του Σηκουάνα με την αγαπημένη μου οικογένεια της  L’Oréal. Πολύ περήφανη που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας! Εις το επανιδείν Παρίσι!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η διάσημη ηθοποιός και ανέβασε φωτογραφίες από τη εμφάνισή της!

 

Read More

And More