Eva Longoria: Συγκινεί με το μήνυμα για τα 1α γενέθλια του γιου της! Δες τις καλύτερες στιγμές τους

Ένα μαγικό χρόνο έζησε η Eva Longoria και η χαρά της δεν περιγράφεται. Η διάσημη ηθοποιός πέρσι τέτοια μέρα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι  και από τότε όλα άλλαξαν στη ζωή της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Desperate Housewives» έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 43 της χρόνια και απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Jose Baston, τον οποίο ονόμασε Santiago Enrique.  Ο μικρός όπως καταλαβαίνεις δεν άργησε να γίνει η μασκότ της οικογένειας και να αποτελέσει τη βασική προτεραιότητα του ζευγαριού.

Σήμερα λοιπόν, που είναι τα πρώτα του γενέθλια, όλο το σπίτι φόρεσε τα γιορτινά του. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι και γέμισαν με δώρα τον μικρό, ενώ, πρωί πρωί ο μπόμπιρας πήγε με την μητέρα του στην εκκλησία για να πάρει ευχή.

Φυσικά, όλος ο χρόνος που πέρασε ήταν γεμάτος όμορφες εικόνες και συγκίνηση για την Eva Longoria, που δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει στο instagram story της, μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές με τον γιο της.

 

«Πότε συνέβη αυτό! Έγινες ενός χρόνου! Δεν είναι βρέφος πια, είναι νήπιο. Η χρονιά που πέρασε ήταν η καλύτερη της ζωής μου. Έχοντας αυτήν την όμορφη ψυχούλα να ξυπνά κάθε πρωί και να την κοιμίζω κάθε βράδυ. ¨Όλα ήταν μαγικά. Κάθε γέλιο, κάθε γκριμάτσα που έβγαινε από το στόμα σου. Κάθε χαμόγελό σου ήταν καθαρή ευτυχία για εμένα! Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μητέρα σου! Σε λατρεύω αγάπη μου, Χαρούμενα γενέθλια Santi baby!», έγραψε  χαρακτηριστικά η Eva Longoria και συγκίνησε!

Δες τις καλύτερες στιγμές με τον γιο της:

Έτσι ξεκίνησαν όλα!

Στο μαιευτήριο με τον γιο της!

Ο μικρός Saint όταν ήταν μόλις τεσσάρων ημερών!

Η επιστροφή στο σπίτι με τον γιο!

Ο μικρός Saint έγινε ενός έτους!

Η μασκότ της οικογένειας!

Η επιστροφή στη δουλειά!

Αγκαλιά με τον μπόμπιρά της

Ο μικρός μπόμπιρας εν δράσει!

Τρυφερές αγκαλιές με τον γιο της!

Οι τρυφερές εικόνες του γιου της!

Read More

And More