Εβελίνα Νικόλιζα: Η απάντησή της για το μήνυμα που έλαβε με αφορμή τα κιλά της – «Δε θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ»

Με αφορμή ένα βίντεο που έκανε για κάποια σχόλια που δέχτηκε από μια άγνωστη κυρία για την εξωτερική της εμφάνιση, η Εβελίνα Νικόλιζα, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα την πλησίασε προκειμένου να τη συγχαρεί αρχικά για τα κιλά που έχει καταφέρει να χάσει το τελευταίο διάστημα. Αυτό την έκανε αρχικά να χαρεί, ωστόσο η συγκεκριμένη γυναίκα συνέχισε λέγοντάς της ότι πρέπει να πάρει κάποια γιατί το πρόσωπό της έτσι δεν δείχνει τόσο καλό, γεγονός που την ενόχλησε καθώς το θεώρησε αγένεια.

Μετά το βίντεο αυτό, η Εβελίνα Νικόλιζα δέχτηκε ένα σχόλιο το οποίο ανέφερε πως δε μπορεί να λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά, αφού και το «αδυνάτισες» θεωρείται εξίσου τοξικό. Η Εβελίνα Νικόλιζα λοιπόν, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη δική της θέση και άποψη, δημοσίευσε το μήνυμα αυτό και απάντησε γράφοντας,

«Κανένα σχόλιο για τα κιλά ενός ατόμου δεν είναι αποδεκτό γενικά. Γιατί με το να σου λέει κάποιο άτομο ότι αδυνάτησες και να λες ευχαριστώ ή να χαίρεσαι, σε κάνει μέρος του προβλήματος. Μην έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά και το αδυνάτησες, τοξικό σχόλιο είναι, just saying».

«Ο καθένας μπορεί να εκλαμβάνει κάθε σχόλιο όπως θέλει και του αρέσει. Προφανώς και δε θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ με κάτι ή θα με πειράξει. Εφόσον έχω μιλήσει αρκετές φορές για το θέμα των κιλών λοιπόν και δημόσια, και γνωρίζει ο κόσμος ότι κάνω μια προσπάθεια, αντιλαμβάνομαι ότι μου το λένε ως κάτι θετικό.

“Μπράβο γιατί η προσπάθειά σου πιάνει τόπο”. Δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Σέβομαι ότι κάποιον μπορεί να τον ενοχλήσει το “αδυνάτισες” γι’ αυτό και δεν το λέω. Αλλά εφόσον εμένα δε με πειράζει, τι να κάνουμε; Επίσης είναι ξεκάθαρη η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλοπροαίρετο σχόλιο για κάτι που κατάφερα από μια κακόβουλη προτροπή να κάνω κάτι πάνω μου επειδή έτσι τους αρέσει. Αυτά»

Read More

And More