Εβελίνα Παπούλια: Κομψή εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα! [pics]

Η Εβελίνα Παπούλια βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Τόσο τα επαγγελματικά της όσο και η προσωπική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν στη σειρά του Alpha “Τατουάζ” και παράλληλα είναι full in love. O έρωτάς της με τον σύντροφό της, Σταύρο, όλο και δυναμώνει και εκείνη έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη.

Η κόρη της, Αφροδίτη πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι και η Εβελίνα είναι πολύ περήφανη για την κόρη της. Το 19χρονο κορίτσι αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στο εξωτερικό και σπουδάζει. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που μαμά και κόρη ζουν χωριστά, όμως η αγαπημένη ηθοποιός θέλει η κόρη της να ανοίξει τα δικά της φτερά και να χαράξει τη δική της πορεία.

Το βράδυ της Κυριακής, η Εβελίνα βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο Ιατροδικαστής ή Στη μνήμη της Έλλης Λαδά” στο θέατρο “Αλκμήνη”, τιμώντας έτσι τους πρωταγωνιστές με την παρουσία της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την ηθοποιό, η οποία χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε στους φωτογράφους.

Δες τις φωτογραφίες:

Εβελίνα Παπούλια, Χρήστος Ευθυμίου

Χάρης Σώζος, Εβελίνα Παπούλια, Χρήστος Ευθυμίου

Πόπη Τσαπανίδου, Εβελίνα Παπούλια

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More