Εβελίνα Παπούλια: Σε κινηματογραφική πρεμιέρα με την κούκλα κόρη της! [pics]

Είναι η μεγάλη της αδυναμία και όχι άδικα. Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια και την κούκλα κόρη της Αφροδίτη Λιάντου που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η γνωστή ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι» και η κούκλα κόρη της Αφροδίτη που κάνει τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μουσικής βρέθηκαν χθες το απόγευμα σε γνωστό κινηματογραφικό συγκρότημα στο Μαρούσι και απόλαυσαν την avant premiere της ταινίας «Για Πάντα».

Μαμά και κόρη έκλεψαν φυσικά της εντυπώσεις με την απίστευτη ομοιότητά τους, αλλά και την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει. Και μπορεί το κορίτσι της Εβελίνας Παπούλια να σπουδάζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο και να της λείπει πολύ, οι δυο τους όμως έχουν μια πολύ όμορφη σχέση μητέρας – κόρης και στηρίζουν πάντα η μία την άλλη.

Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει μάλιστα στο παρελθόν για τη σχέση της με την κόρη της: «Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πώς θα επιβιώσει μόνη της».

Ανδρέας Μορφονιός, Αφροδίτη Λιάντου, Κατερίνα Γερονικολού, Εβελίνα Παπούλια, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ενώ, σε κείμενό της στο Instagram για την γιορτή της μητέρας, η Εβελίνα Παπούλια είχε εξομολογηθεί: «Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου την ζω κάθε μέρα μαζί σου! Για εμένα κάθε μέρα είναι γιορτή μόνο που υπάρχεις! Είμαι η πιο περήφανη μαμά του κόσμου από την ημέρα που σε γέννησα που σε κράτησα στην αγκαλιά μου που σε χάιδεψα που σε φίλησα γιατί εκείνη την στιγμή μου έδωσες να καταλάβω το νόημα της ζωής!! Σε λατρεύω… ξέρεις πόσο! Κάθε μέρα γεννιούνταν μικρά θαύματα στην ζωή της κάθε γυναίκας και με τα χρόνια γίνονται μεγαλύτερα! Ευχαριστώ τον θεό που με έκανε γυναίκα- μαμά και με αξιώνει να ζω αυτήν την μοναδική χαρά και εμπειρία!».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More