Εβελίνα Παπούλια: Συμμετέχει σε εκστρατεία ενημέρωσης για το αυτοάνοσο νόσημα «Λύκος»!

Την ευαίσθητη πλευρά της μας δείχνει για μια ακόμη φορά η Εβελίνα Παπούλια και συμμετέχει σε μια ξεχωριστή εκστρατεία ενημέρωσης για το αυτοάνοσο νόσημα Systematic Lupus Erythematosus (SLE), που έχει γίνει ευρέως γνωστό ως… «Λύκος». Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Σπίτι είναι» φωτογραφήθηκε για την αφίσα της καμπάνιας και στέλνει το δικό της μήνυμα για την ανάγκη ενημέρωσης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

«Campaign against Lupus Erythematosus (SLE) Lupus GR 2020! Ο σκοπό αυτής της καμπάνιας στην οποία έχω την τιμή να συμμετέχω είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τον Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο.

Η πρώτη διάγνωση της νόσου χρονολογείται απ’ τον Μεσαίωνα, ενώ πήρε το όνομα «Λύκος» λόγω του ότι οι δερματικές αλλοιώσεις που προκαλεί μοιάζουν με δάγκωμα του. Υπάρχουν δύο βασικές μορφές Λύκου, ο Δερματικός που περιορίζεται στην πρόκληση εξανθημάτων στο δέρμα και ο Συστηματικός Ερυθηματώδης που προσβάλλει δέρμα και αρθρώσεις, ενώ συχνά επηρεάζει και εσωτερικά όργανα (νεφρός, καρδιά κα). Ενημερωθείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια και ανέβασε στο instagram την αφίσα της καμπάνιας.

Η αφίσα της εκστρατείας!

Read More

And More