Site icon TLIFE

Εβελίνα Παπούλια: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο! [pics]

Μια βραδιά όπερας απόλαυσε πρόσφατα η Εβελίνα Παπούλια και συγκεριμένα παρακολούθησε την αριστοτεχνική όπερα «Περουζέ» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, σε λιμπρέτο του Γεώργιου Τσοκόπουλου που παρουσιάζεται στο Ηρώδειο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός απολαμβάνει την επαγγελματική επιτυχία, καθώς πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», ενώ ζει τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου. Της ηθοποιού δεν της αρέσει να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα social media αλλά και γενικότερα. Και μπορεί ο φωτογραφικός φακός να έχει απαθανατίσει την όμορφη Εβελίνα με τον σύντροφό της αλλά προσπαθεί να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί του. Έτσι το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε μόνη της στο Ηρώδειο.

Από το συγκεκριμένο έργο προέρχεται η γνωστή άρια «Νεράιδα του γιαλού» και το ντουέτο «Πιο θερμά». Χάρη στον μουσικολόγο Γ. Λεωτσάκο, η παρτιτούρα διασώθηκε. O μαέστρος Βύρων Φιδετζής επιμελήθηκε το εξαιρετικά φθαρμένο χειρόγραφο και η όπερα  «Περουζέ» παίζεται ξανά τώρα, σχεδόν 70 χρόνια μετά το τελευταίο της ανέβασμα στην ΕΛΣ.

© 2024 tlife.gr