Εβελίνα Σκίτσκο: Μεσημεριανή έξοδος με τον σύντροφό της, Ευγένιο Αντωνίου [video]

Η Εβελίνα Σκίτσκο διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς τόσο τα προσωπικά της όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το μοντέλο τους τελευταίους μήνες έχει δει πολλά από τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα, αφού τέσσερις μήνες μετά το τέλος του “GNTM” έχει καταφέρει να κλείσει πολλές δουλειές αλλά και να περπατήσει στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα και της Έβελυν Καζαντζόγλου στο Madwalk 2019.

Εδώ και λίγο καιρό βέβαια, φαίνεται πως της χτύπησε και ο έρωτας την πόρτα, αφού η ίδια είναι σε σχέση με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου. Η ίδια στην αρχή της εβδομάδας είχε δηλώσει στις κάμερες για τον δεσμό τους: «Λίγος έρωτας δεν είναι κακό να γίνεται στη ζωή μας. Φυσικά η ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως θα σου τα φέρει. Μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορα ή πολύ πιο αργά από αυτό που θέλεις εσύ. Το μυστικό είναι να μην αφήνεις καμία ευκαιρία να φεύγει. Αν έχεις βρει το σύντροφό σου και ένα άτομο που σε στηρίζει να μην το αφήσεις»

Το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και απολαμβάνει στο έπακρο κάθε κοινή του στιγμή. Το μεσημέρι της Κυριακής το ερωτευμένο μαγαζί βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί μαζί με την παρέα του, προκειμένου να απολαύσει το γεύμα του. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είναι αχώριστοι!

Read More

And More