Εβελίνα Σκίτσκο: Το party για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της και η εντυπωσιακή τούρτα! [pics]

To Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και, πάρα το γεγονός ότι το μεγάλο φαβορί ήταν η Εβελίνα Σκίτσκο, η Ειρήνη Καζαριάν κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του reality μόδας. Πλέον, η 20χρονη καλλονή έχει επιστρέψει στην Κύπρο και ζει μοναδικές στιγμές με την μικρή της πριγκίπισσα, η οποία της έλειψε πολύ όσο εκείνη βρισκόταν στο σπίτι του GNTM, προσπαθώντας να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο.

«Το παιδάκι μου είναι καλά. Έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ. Είμαστε μαζί τώρα. Όταν την είδα για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό δεν έκλαψα. Αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επειδή δε με αναγνώρισε στην αρχή θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήθελα λίγες ημέρες. Τα είχα βάλει με τον εαυτό μου. Αλλά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε. Και εκεί έγινα λίγο καλύτερα. Για δυο εβδομάδες δεν επικοινώνησα με κανέναν. Ήμουν κλεισμένη σπίτι μαζί της. Δεν ήθελα να δω κανέναν άλλον. Ήταν πολύ μεγάλο το διάστημα που έλειπα», δήλωσε η όμορφη μανούλα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για την μπέμπα της.

Χθες, η Αριάνα είχε τα γενέθλια της και έσβησε το πρώτο κεράκι στην τούρτα γενεθλίων της. Οι γονείς της, μάλιστα, φρόντισαν να οργανώσουν για εκείνη ένα μικρό πάρτι στο σπίτι, στο οποίο έδωσαν το “παρών” συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι τους. Όλοι μαζί έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες και κάποιες από αυτές τις είδαμε στα social media. Ωστόσο, αυτή που ξεχώρισε ήταν εκείνη με την εντυπωσιακή τούρτα της μικρής, καθώς ήταν υπερπαραγωγή.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More