Εβελίνα Σκίτσκο: Το πρώην κορίτσι του GNTM ποζάρει topless και με νέο look

Η Εβελίνα Σκίτσκο μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η ίδια μάλιστα μετρούσε αρκετές δουλειές στο modeling, καιρό πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του Star.

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα, οι κριτές είχαν αντιληφθεί τον επαγγελματισμό της αλλά και όλα εκείνα τα οποία και κατάφεραν να την οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό. Η Εβελίνα Σκίτσκο μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση, σύντομα ωστόσο προχώρησε σε νέες μεγάλες συνεργασίες, με τους followers της να αυξάνονται διαρκώς.

Δες ακόμη: Εβελίνα Σκίτσκο: H φιναλίστ του GNTM 1 είναι full in love! Η αγκαλιά και τα τρυφερά λόγια στον σύντροφό της (pic)

Προτεραιότητα στη ζωή της, η κορούλα της. Το εντυπωσιακό μοντέλο έγινε μανούλα σε νεαρή ηλικία κάτι που άλλαξε ριζικά τη ζωή της Εβελίνας. Και το φετινό καλοκαίρι, η πρώην παίκτρια του GNTM εντυπωσίασε με τις πόζες της με μπικίνι. Οι νέες της topless φωτογραφίες αποκάλυψαν και το νέο της hair look. Η Εβελίνα Σκίτσο με νέο κούρεμα και αφέλειες, ποζάρει από τις διακοπές της και τα likes πέφτουν “βροχή”.

Read More

And More