Έβελυν Καζαντζόγλου: Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του έρωτά της με τον Τζορτζ Παπακώστα!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Τζορτζ Παπακώστας είναι ερωτευμένοι και δεν τον κρύβουν! Όσο περνάει ο καιρός οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά με τις κοινές εμφανίσεις τους να διαδέχονται η μία την άλλη. Μπορεί και οι δύο να έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως πάντα βρίσκουν χρόνο για την σχέση τους. Η πανέμορφη fashion blogger και influencer φωτογραφήθηκε για το κυπριακό περιοδικό Omikron σε έναν υπέροχο γεμάτο λουλούδια κήπο και παράλληλα μίλησε για τη σχέση της με τον γοητευτικό σεφ, τι απολαμβάνουν να κάνουν μαζί, για το αν θέλει οικογένεια ενώ αποκάλυψε… πόσες φορές της έχει μαγειρέψει ο σύντροφός της!

Ονειρεύεσαι να κάνεις τη δική σου οικογένεια;

Ναι φυσικά. Όχι τώρα, όμως.

Μα, πώς θα το κάνεις όταν ταξιδεύεις συνεχώς;

Κοίτα, εγώ ονειρεύομαι να μπορώ να ταξιδεύω με την οικογένειά μου. Προσπαθώ να διαμορφώσω τη ζωή μου τώρα, ώστε να μπει ένας άλλος άνθρωπος σε αυτό που κάνω εγώ, ώστε να το κάνουμε παρέα. Ή αντίστοιχα, να μπω εγώ στο πρόγραμμα εκείνου.

Λέγοντας «εκείνος», διανύεις σίγουρα μια από τις όμορφες φάσεις στην προσωπική σου ζωή. Είσαι ζευγάρι με τον chef Γιώργο Παπακώστα…

Πράγματι. Έχουμε βρει τους ρυθμούς μας. Από την αρχή, όπως ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, ξέραμε και οι δύο ότι έχουμε ζόρικα προγράμματα. Ο Γιώργος είχε μόλις ανοίξει το μαγαζί του, εγώ ήμουν στη Ρώμη για δουλειά… Άρα και οι δύο, με το «καλημέρα», ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Οπότε, το μετράς στο μυαλό σου, σκέφτεσαι αν μπορεί να συμβεί και να εξελιχθεί σε σχέση αυτός ο ωραίος ενθουσιασμός που ζεις. Προφανώς η δική μας απόφαση ήταν θετική.

Τι σε γοήτευσε στον Γιώργο;

Σε πρώτη φάση, μου άρεσε το γεγονός ότι έπαιρνε πρωτοβουλίες. Και για εμένα, που έχω πολύ τον έλεγχο της ζωής μου, το εκτιμώ όταν κάποιος παίρνει μια απόφαση για μένα, το να μην έχω να σκεφτώ εγώ για κάτι. Αργότερα, είδα ότι ο Γιώργος είναι πολύ καλή ψυχή, ένα πολύ καλό παιδί. Και δεν είναι κάτι που το λέω μόνο εγώ, αντιλαμβάνομαι πως πολύς κόσμος σκέφτεται έτσι για εκείνον. Και με συγκινεί πολύ.

Σου… μαγειρεύει στο σπίτι;

Είναι γνωστό πια ότι δεν μου μαγειρεύει. Μόνο τρεις φορές μέχρι τώρα, μου έχει μαγειρέψει. Η μία από εκείνες τις φορές ήταν που ήμουν άρρωστη και μου έκανε μακαρόνια. Κοίτα, δεν έχει χρόνο για να μου μαγειρεύει, δεδομένου ότι τρέχει και μαγειρεύει όλη την ημέρα. Επίσης, στο σπίτι μου, τα κουζινικά που έχω είναι διακοσμητικά, ας πούμε ότι είναι props για φωτογράφηση (γελάει). Φαντάσου ότι αν μπει μια μάνα ή ένας επαγγελματίας μάγειρας στην κουζίνα μου, θα καταλάβει ότι η κουζίνα είναι διακοσμητική. Δεν μαγειρεύω, τι να κάνουμε; Δεν μπορώ να τα έχω και όλα! Είμαι καλή νοικοκυρά όμως. Το σπίτι μου είναι πάντα συγυρισμένο και καθαρό. Έχω εξηγήσει στον Γιώργο ότι την ημέρα που θα του μαγειρέψω, θα έχει κάνει κάτι πολύ κακό (γέλια).

Τι απολαμβάνετε να κάνετε μαζί;

Με την κούραση που μας διέπει, το να κάτσουμε στον καναπέ και να δούμε τη σειρά μας -τώρα βλέπουμε το «Black List»- είναι απόλαυση.

Ξεκίνησες από μοντέλο. Συνηθίζεται τελικά το να είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι και να πηγαινοέρχεσαι ή όχι;

Ένα σωστό μοντέλο πρέπει να φύγει στο εξωτερικό, να κουραστεί και να κάνει την προσπάθειά του εκεί. Αν μάθεις έτσι σε αυτή τη ζωή είναι δύσκολο να την εγκαταλείψεις – αυτό συμβαίνει και με εμένα. Νιώθω πως το να κάθεσαι σταθερός σε ένα σημείο, είναι σαν να μη βρίσκεις την ουσία.

Τι θυμάσαι από τα χρόνια του εξωτερικού, όπου εργαζόσουν ως μοντέλο;

Έχω δουλέψει στον οίκο του Jean Paul Gaultier, όπου έχω κάνει τα fitting και τα showroom, ενώ περπάτησα και στο show για τα 30 χρόνια του. Είναι μια δουλειά που αγαπώ. Το highlight μου από τότε ήταν το Fashion Rocks -το οποίο τότε ήταν κάτι αντίστοιχο με το δικό μας mad walk- όχι μόνο για το ότι ήταν μεγάλο event, αλλά και γιατί πέρασα πολύ ωραία. Τραγουδούσε η Beth Ditto στο show του Christopher Kane όπου τότε ήταν και οι δύο στις αρχές τους – κατόπιν εξελίχθηκαν σε μεγάλα ονόματα. Μέχρι τότε εγώ δεν είχα αντιληφθεί την επίδρασή τους σαν μπάντα και σαν σχεδιαστής αντίστοιχα, αλλά εκείνη την ημέρα ένιωσα ότι θα αποκτήσουν τεράστια επίδραση. Εκεί είχε εμφανιστεί επίσης, ο Justin Timberlake. Έχω γνωρίσει την Κούρκοβα και τη Ναόμι, backstage, οι οποίες μου φάνηκαν πολύ κουλ.

Read More

And More