Έβελυν Καζαντζόγλου – Τζωρτζ Παπακώστας: Είναι full in love! Οι βόλτες του ζευγαριού στην Βουλιαγμένη [pics]

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Τζωρτζ Παπακώστα, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο hot νέα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η πανέμορφη fashion blogger και ο γοητευτικός σεφ – που πλέον απολαμβάνουμε μέσα από την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού – από την αρχή της σχέσης τους μίλησαν ανοιχτά για το τι συμβαίνει μεταξύ τους και δεν έκρυψαν λεπτό ότι είναι μαζί. Άλλωστε είχαν ήδη κυκλοφορήσει κοινές τους φωτογραφίες στα περιοδικά που έδειχναν το ζευγάρι σε άκρως διαχυτικές στιγμές.

Η Έβελυν και ο Τζωρτζ περνούν πολλές ώρες μαζί, αλλά ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε συγκατοίκηση. Ωστόσο οι δυο τους είναι αχώριστοι και δεν σταματούν τις βόλτες και τις βραδινές εξόδους σε γνωστά νυχτερινά κέντρα. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα “τσάκωσε” το ερωτευμένο ζευγάρι στην Βουλιαγμένη, όπου έκατσε να απολαύσει έναν μεσημεριανό καφέ. Η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Τζωρτζ Παπακώστας ήταν αρκετά διακριτικοί, συζήτησαν και στη συνέχεια έκαναν τον περίπατό της στους δρόμους των νοτίων προαστίων.

Η Έβελυν και ο Τζωρτζ τρέφουν την ίδια αγάπη για τα ταξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στις αρχές του επόμενου μήνα, μάλιστα, ο σεφ ετοιμάζει ταξίδι στο Μπαχρέιν. Εκεί είναι πολύ πιθανό να τον συνοδεύσει και η σύντροφός του!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More