Έβελυν Καζαντζόγλου – Τζωρτζ Παπακώστας: Ταξίδι στο Μπαχρέιν για το ζευγάρι!

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Τζωρτζ Παπακώστα, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο hot νέα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η πανέμορφη fashion blogger και ο γοητευτικός σεφ μένουν όλο και πιο συχνά ο ένας στο σπίτι του άλλου, επιλέγοντας να περνούν τα περισσότερα βράδια τους αγκαλιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί, αλλά ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε συγκατοίκηση.

“Μια χαρά είμαστε. Καλά περνάμε. Δεν το πάμε λάου-λάου, απλά δεν διαφημίζουμε αυτά που κάνουμε, γιατί είναι ωραίο να μην ασχολούνται με εμάς”, φέρονται να λένε στους κοντινούς τους ανθρώπους. Η Έβελυν και ο Τζωρτζ τρέφουν την ίδια αγάπη για τα ταξίδια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στις αρχές του επόμενου μήνα, μάλιστα, ο σεφ ετοιμάζει ταξίδι στο Μπαχρέιν. Εκεί είναι πολύ πιθανό να τον συνοδεύσει και η σύντροφός του.

Η σχέση τους δυναμώνει όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μήνες και ένα ταξίδι στη Μέση Ανατολή είναι σίγουρο πως θα δέσει κι άλλο το ζευγάρι!

Read More

And More