«Έβγαλε» στο YouTube την ομολογία της καθηγήτριας που τη βίαζε επί χρόνια

Η Jamie Carrillo είναι σήμερα 28 ετών. Έψαχνε χρόνια το θάρρος να καταγγείλει τη δασκάλα που επί χρόνια, από τα 12 της, την κακοποιούσε σεξουαλικά. Το βρήκε και την «εκδικήθηκε» ανεβάζοντας στο YouTube video με την ομολογία της.

Η 28χρονη σήμερα Jamie, μητέρα και η ίδια, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για όσα πέρασε όταν έμαθε πως η δασκάλα, που ονομάζεται Andrea Cardosa, πήρε προαγωγή κι έγινε βοηθός διευθυντή.

Αποφάσισε να της τηλεφωνήσει, να της αποσπάσει την ομολογία και καταγράφοντας τα πάντα σε ένα video, να το ανεβάσει στο YouTube. Της έστειλε και το link, οδηγώντας την στην παραίτηση, ενώ «ανάγκασε» και την αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα.

«Είμαι 28 χρόνων και περίμενα τόσα χρόνια για να βρω τη δύναμη να αντιμετωπίσω και να καταγγείλω τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκα όταν ήμουν μικρή. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η γυναίκα δεν θα πληρώσει ποτέ γι αυτά που έκανε. Αποφάσισα να της τηλεφωνήσω και φτιάξω το video για να μάθουν όλοι τι είδους άνθρωπος είναι κοντά στα παιδιά τους», λέει η Jamie στο κείμενο που συνοδεύει το video.

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο στο Newsit

Read More

And More