Έχεις καμπύλες… γίνε εξώφυλλο!

Έχεις καμπύλες; Τόσο το καλύτερο… Αυτό φαίνεται πως είναι το σλόγκαν ενός νέου βρετανικού περιοδικού ομορφιάς που κυκλοφορεί και χρησιμοποιεί μόνο παχουλά μοντέλα.

Στο περιοδικό “Just As Beautiful” τα tips δίαιτας και τα ανορεξικά μοντέλα δεν έχουν θέση, δεδομένου ότι στις φωτογραφήσεις θα παίρνουν μέρος μόνο “ζουμερές” υπάρξεις με καμπύλες.

Το “Just As Beautiful” απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν λίγα κιλά παραπάνω και θα αρνείται να φωτογραφίζει αδύνατα μοντέλα. Θα περιλαμβάνει άρθρα για μόδα, ομορφιά, lifestyle αλλά και μαγειρική, χωρίς να μιλά πουθενά για δίαιτες και tips αδυνατίσματος.
Η εκδότρια του περιοδικού Sue Thomason αναφέρει πως στο περιοδικό θα υπάρχουν μόνο παχουλά μοντέλα που θα ποζάρουν με ρούχα και εσώρουχα και σκοπός της είναι να κάνει τις γυναίκες που έχουν λίγα κιλά παραπάνω να νιώσουν καλά με το σώμα τους και όχι να θεωρούν πως είναι υπερβολικά παχουλές.
“Υπάρχουν πολλά περιοδικά που σου δείχνουν τι να κάνεις για να χάσεις βάρος και να γίνεις σαν τα καλλίγραμμα μοντέλα των φωτογραφήσεων. Οι αναγνώστες μας, όμως, δεν θέλουν κάτι τέτοιο. Θέλουν ένα περιοδικό που τους δείχνει πως να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους και να νιώθουν καλά με το σώμα τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More