Εύα Αντωνοπούλου: Δυναμική τηλεοπτική επιστροφή μετά το γάμο της!

Στο club των παντρεμένων γυναικών ανήκει πλέον η Εύα Αντωνοπούλου. Η όμορφη δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Αρκουμανέα σε μία ρομαντική τελετή στη Νέα Υόρκη. Ένα επαγγελματικό ταξίδι που έγινε το ταξίδι του μέλιτος και που επισφράγισε την πολύ ευτυχισμένη σχέση της!

Η Εύα λάμπει από ευτυχία μετά την επιστροφή της και φυσικά έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά για τις ανάγκες της εκπομπής της “Life”. Από τις πρώτες κιόλας εκπομπές οι τηλεθεατές της διαπίστωσαν πόσο ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη γύρισε.

Δεν είναι όμως μόνο η προσωπική ευτυχία καθώς η Εύα ακολούθησε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής με ιμάντες, το γνωστό trx κι έτσι κατάφερε να χάσει έξι κιλά. Αυτό της έδωσε όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στην δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα της δουλειάς της.


Προετοιμασία για την εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκπομπή της Πέμπτης

Ευτυχώς για εκείνη, το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς την έχει ανταμείψει αφού οι τηλεθεατές την αγκάλιασαν και η Εύη δίνει κάθε φορά τον καλύτερό της εαυτό…

Read More

And More