Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις στα δέκα χρόνια γάμου και ο αθόρυβος χωρισμός

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Παρασκευής 17/11 η είδηση πως η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. 

Το ζευγάρι έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και άλλα τρία χρόνια σχέσης αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Το γεγονός αυτό κατάφεραν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δύο αποτελούν χαμηλών τόνων άνθρωποι που δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική ζωή τους.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το 2013. Όλα αυτά τα χρόνια, η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, και να πορευτούν μαζί τόσα χρόνια σχεδόν αθόρυβα, όπως αθόρυβα έγινε και ο γάμος τους.

«Ήταν φανταστικό όλο αυτό που ζήσαμε με τον Παναγιώτη το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο όνειρο για τον γάμο μου, όμως τελικά ο γάμος μου ήταν σαν όνειρο. Και αυτό μετράει» είχε δηλώσει η Εύα Αντωνοπούλου σχεδόν τρεις μήνες μετά τον γάμο τους στο περιοδικό Hello!

Όλα αυτά τα χρόνια οι φορές που τους είδαμε μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις ήταν ελάχιστες. Κάποιες θεατρικές παραστάσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως ο γάμος της Ράνιας Τζίμα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και κάποιες βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας είναι οι μόνες στιγμές που ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να τους απαθανατίσει μαζί.

 

Στα social media από την άλλη πλευρά, η Εύα Αντωνοπούλου ήταν πιο εξωστρεφής καθώς σε επετείους, γενέθλια και εκδρομές, δημοσίευε κοινά τους στιγμιότυπα. Ωστόσο, από όλες αυτές τις αναρτήσεις, σήμερα, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία εκτός από δύο…

Μετά από 13χρόνια κοινής πορείας, η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να ολοκληρώσουν το ταξίδι της κοινής τους ζωής, με τους ίδιους χαμηλούς τόνους που το ξεκίνησαν…

Read More

And More