Εύα Αντωνοπούλου: “Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης”

Η Εύα Αντωνοπούλου τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται στη συχνότητα του ΣΚΑΙ στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού. Αν και είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που εύκολα θα μπορούσε να μεταπηδήσει στον χώρο της ψυχαγωγίας εκείνη νιώθει πολύ ευχαριστημένη με αυτό που κάνει. “Μου ταιριάζει ο ΣΚΑΙ και του ταιριάζω. Έχει φανεί όλα αυτά τα χρόνια”, δηλώνει η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ και τη Χριστίνα Πολίτη. Μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις -ειδικά σε έντυπο έχει πάρα πολλά χρόνια να μιλήσει- αλλά όταν το κάνει μιλάει ανοιχτά. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα που έγινε το 2013. “Παντρεύτηκα από φουλ έρωτα”, τονίζει η δημοσιογράφος.

Άλλαξε η ζωή σου μετά το γάμο;

δεν άλλαξε καθόλου. Ή μάλλον άλλαξε προς το καλύτερο. Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, κιο καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα.

Δεν είναι ρομαντικό πράγμα ο γάμος;

Είναι ό,τι πιο ρομαντικό να παντρεύεσαι φουλ ερωτευμένος. Γιατί αν δεν είσαι είναι φυλακή και βλέπεις πώς καταλήγουν οι γάμοι συμφέροντος. Ο γάμος νομιμοποιεί το να παίρνεις τον σύντροφό σου από το χέρι και να πορεύεστε μαζί στη ζωή. Στον έρωτα, στα εύκολα, στα δύσκολα, στις χαρές, στα γέλια, στα ταξίδια, στα προβλήματα, σε όλα.

Πιστεύεις δίνει μια ασφάλεια στις γυναίκες;

Ναι, σίγουρα δίνει, αλλά όχι μόνο στις γυναίκες, που έχουμε καταφέρει τόσα πολλά. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ανασφαλείς. Εμένα μου παρέχει την ασφάλεια με την έννοια της ζεστασιάς, της αγάπης. Ότι το βράδυ θα γυρίσω στο σπίτι και μαζί θα συζητήσουμε όλα αυτά που έγιναν μέσα στην ημέρα, που μας απασχολούν και μας αγχώνουν.

Σου έκανε πρόταση με δαχτυλίδι;

Ναι, με δαχτυλίδι που δεν βγαίνει ποτέ. Είναι πάντα στο χέρι μου.

Ήταν σίγουρος ότι θα δεχόσουν; Σκέψου να έλεγες όχι!

Όλοι οι άντρες έχουν άγχος όταν κάνουν την πρόταση γάμου. Ειδικά όταν είναι πολύ ερωτευμένοι.

Read More

And More