Εύα Καϊλή: Κομψή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο κομψές παρουσίες που έχουν περάσει από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και τα τελευταία χρόνια (από το 2014) βρίσκεται στην Ευρωβουλή και κλέβει τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την Ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ Εύα Καϊλή που παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Εύα Καϊλή άφησε για λίγο τις Βρυξέλλες και βρέθηκε για δουλειές στην καρδιά της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κολωνάκι με ultra chic εμφάνιση. Κρατώντας το laptop της στο ένα χέρι και μιλώντας στο κινητό, η Εύα Καϊλή βρέθηκε για δουλειές στο κέντρο της πρωτεύουσας και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φωτογράφους.

Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα της Εύας Καϊλή είναι ιδιαίτερα φορτωμένο αυτήν την περίοδο, λόγω της δράσης της στο Κοινοβούλιο. Στα τέλη του Γενάρη, μάλιστα, με πρωτοβουλία της Εύας Καϊλή η Επιτροπή για το Μέλλον και τις Νέες Τεχνολογίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (STOA) ιδρύει το Center4AI, με σκοπό να παρακολουθεί την επιστημονική εξέλιξη της Τεχνητής Νοημοσύνης και να παρέχει επιστημονική γνώση στους Ευρωβουλευτές σχετικά με όλες τις επιπτώσεις που θα επιφέρουν η νέα αυτή τεχνολογία στη ζωή των Ευρωπαίων πολιτών.

Η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, μάλιστα, που ανακοίνωσε την δημιουργία του, την ίδια ημέρα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το Center4AI είναι μια πρωτοβουλία της STOA που δείχνει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο λαμβάνει υπ’ όψιν τις ανησυχίες των πολιτών για όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, όπως π.χ. η προστασία των προσωπικών δεδομένων τους. Σκοπός του θα είναι να παράσχει την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση στους ευρωβουλευτές για την καλύτερη προετοιμασία του νομοθετικού τους έργου».

Φωτογραφίες: ndp, Papadakis Press

Read More

And More