Εύα Καϊλή: «Όταν είδα τα δημοσιεύματα για τη σύλληψη του Φραντσέσκο και τα χρήματα πανικοβλήθηκα»

Την εφημερίδα της Ολλανδίας De Standaard επέλεξε για να δώσει την τέταρτη συνέντευξή της η Εύα Καϊλή μετά την αποφυλάκισή της.
Στη συνέντευξη αυτή, η Εύα Καϊλή ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά της και αποτέλεσαν την αφορμή για τη σύλληψή της.

«Δεν ήξερα καν ότι ήταν εκεί» λέει η Εύα Καϊλή και εξιστορεί στη συνέχεια τι συνέβη το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου όταν αρχικά συνελήφθη ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Εκείνο το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου, ο σύντροφός μου και εγώ είχαμε κατέβει στο γκαράζ μας. Αλλά η αστυνομία ήταν εκεί και συνέλαβε τον άντρα μου. Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε. Σε μένα είπαν, “Δεν είναι για σένα. Έχεις βουλευτική ασυλία”. Δεν είπαν γιατί έπρεπε να έχουν τον Φραντσέσκο. Σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει να κάνει με ένα τροχαίο ατύχημα» λέει η Εύα Καϊλή και συνεχίζει:

«Σοκαρίστηκα. Έστειλα πρώτα τον πατέρα μου έξω από το διαμέρισμα και του είπα να πάει την κόρη μου μια βόλτα μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει».

«Κάλεσα τους λίγους Βέλγους που ήξερα», λέει σε άλλο σημείο σημειώνοντας ότι κανείς δεν ήξερε περί τίνος επρόκειτο.

«Ξαφνικά φίλοι μου έστειλαν ένα άρθρο από την Soir στο τηλέφωνό μου που έγραφε ότι ο σύζυγός μου και ο Παντσέρι είχαν συλληφθεί. Είδα ότι αναφέρθηκαν χρηματικά ποσά. Τότε πανικοβλήθηκα» εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Εύα Καϊλή.

Read More

And More