Εύα Μπάση: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το ψέμα που έχει πει για την ηλικία της! (video)

Η Εύα Μπάση έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του “My Style Rocks“, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της, αλλά αποχώρησε από το παιχνίδι μια εβδομάδα πριν τον τελικό. Πριν από λίγες ημέρες, η σύντροφος του Θοδωρή Μισόκαλου, Φένια, με ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε πως η Εύα είχε συμμετάσχει στα Playmate 2003, όταν ήταν μόλις 19 ετών και ονομαζόταν Εύα Φράγκου. Κάνοντας, λοιπόν, του υπολογισμούς σήμερα είναι 35 ετών.

Το βράδυ της Τετάρτης, η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε καλεσμένης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με την ηλικία της και αποκάλυψε το ψέμα που είχε πει.

«Μιας και είπες ότι δεν είναι σωστό και ωραίο να ρωτάς μια γυναίκα την ηλικία της… Εκτός και αν η ίδια θέλει να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό. Εγώ δεν έχω πει την ηλικία μου. Δεν ξέρω η συγκεκριμένη κοπέλα, τι όνειρό είδε και είπε πως έχω πει πως είμαι 26 ετών. Ποιος ο καημός της τελικά αν εγώ είμαι 26, 36 ή 50. Είχα δηλώσει ηλικία, αλλά όταν είμαστε μικρές θέλουμε να δείχνουμε πιο μεγάλες και το αντίθετο. Χάριν της χαζομάρας της ηλικίας μου, είχα πει λίγο παραπάνω για να λάβω μέρος. Όσο πιο μεγάλη δήλωνες, τόσο πιο εύκολο ήταν να μπεις. Θα βάλω εδώ μία τελεία γιατί δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Ήμουν πολύ μικρή», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More