Ευαγγελία Αραβανή: Είναι αχώριστη με τον Νίκο Οικονομόπουλο! Η σέξι της εμφάνιση στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται [pics]

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος πρόκειται να κλείσουν σε λίγες ημέρες έναν χρόνο σχέσης και βρίσκονται στα καλύτερά τους! Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα της. Το όμορφο ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του και το τελευταίο διάστημα συγκατοικεί στο ίδιο σπίτι, έχοντας φτιάξει τη δική του ερωτική φωλιά.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες στο Κέντρο Αθηνών και κάθε Παρασκευή και Σάββατο το νυχτερινό μαγαζί κατακλύζεται από κόσμο που πηγαίνει να τον απολαύσει. Η Ευαγγελία Αραβανή δεν χάνει καμία εμφάνιση του αγαπημένου της και κάθε βράδυ διασκεδάζει από τα πρώτα τραπέζια μαζί με τους φίλους της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια του Project Runway έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σέξι και stylish εμφάνισή της στο Κέντρο Αθηνών. Η Ευαγγελία με κατακόκκινο παντελόνι, μαύρο lingerie top και κόκκινο κραγιόν ήταν πιο σέξι από ποτέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Μάλιστα, την ίδια ημέρα στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδασαν και η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της Νάσο Αναστασόπουλο. Τα δύο ερωτευμένα ζευγάρια δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί!

Read More

And More