Ευαγγελία Αραβανή: Έτοιμη να ζήσει το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της! [pics]

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει αισίως στο τέλος της και οι παρουσιαστές ξεκινούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Η Ευαγγελία Αραβανή άρχισε τις αποδράσεις αρκετά νωρίς, μετά το τέλος του Dancing with the Stars 6, όπου παρουσίαζε στον ANT1 με μεγάλη επιτυχία. Λίγο πριν κλείσει για την επόμενη σεζόν σε νέο κανάλι και με νέο concept, η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει όμορφες στιγμές, χαλαρώνει και γεμίζει μπαταρίες για τον απαιτητικό χειμώνα!

Φυσικά παράλληλα συνεχίζει να ζει τον έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Νίκου Οικονομόπουλου. Οι δυο τους έκαναν κοινές αποδράσεις σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με αφορμή τις εμφανίσεις του τραγουδιστή στη συμπρωτεύουσα και τώρα που ολοκληρώθηκαν ετοιμάζονται να ζήσουν ένα πανέμορφο καλοκαίρι μαζί. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε για την Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο, όπου έζησε μαγικές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/BkdHgm3AlaT/?taken-by=evagelia_aravani

https://www.instagram.com/p/BkallCgA6dh/?taken-by=nikos_oikonomopoulos_official

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει ξεκινήσει για τα καλά τις βουτιές στη θάλασσα και λατρεύει να χαλαρώνει δίπλα στο κύμα, διαβάζοντας πάντα ένα καλό βιβλίο. Παράλληλα, δεν σταματά την ηλιοθεραπεία, θέλοντας να αποκτήσει ωραίο μαύρισμα και να γίνει ακόμη πιο σέξι, απ’ όσο είναι!

https://www.instagram.com/p/BkmtPX1gYZ8/?taken-by=evagelia_aravani

 

Read More

And More