Ευαγγελία Αραβανή: Με chic εμφάνιση σε μοναχική βραδινή της έξοδο! [pics]

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε στην εκπομπή “Project Runway” όπου είναι παρουσιάστρια και κριτής. Η Ευαγγελία είναι ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα αυτής της χρονιάς αφού απασχόλησε πολύ τα media ο έρωτας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Γι’ αυτό, λοιπόν, πρόσφατα έκαναν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους και συγκατοίκησαν. Πολλοί είναι αυτοί, μάλιστα, που πιστεύουν πως ο αγαπημένος τραγουδιστής και η λαμπερή παρουσιάστρια θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και προσπαθούν να απασχολούν τα Μέσα μόνο με τα επαγγελματικά τους, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις είναι περιορισμένες. Ωστόσο, η Ευαγγελία Αραβανή, πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ, βρέθηκε μόνη της πρόσφατα στο θέατρο “Παλλάς“, όπου παρακολούθησε την παράσταση “Οι μάγισσες της Σμύρνης” και έκλεψε τις εντυπώσεις με την chic εμφάνιση της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More