Ευαγγελία Αραβανή – Νίκος Οικονομόπουλος: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Κέρκυρα! [pics]

Εννέα μήνες μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος παραμένουν full in love και απολαμβάνουν ένα άκρως μαγευτικό καλοκαίρι με μικρές αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Βέβαια οι εξορμήσεις του ζευγαριού συνδυάζονται και με τις live εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη, όπου φυσικά η γνωστή παρουσιάστρια τον ακολουθεί σχεδόν παντού!

Μετά το μαγευτικό διήμερο στην Ρόδο, με αφορμή την μεγάλη συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο νησί των Ιπποτών, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε για την Κέρκυρα. Η Ευαγγελία και ο Νίκος απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στα Επτάνησα και γεμίζουν μπαταρίες για τον αρκετά απαιτητικό χειμώνα που έρχεται και για τους δύο.

Πριν μερικές μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής απόλαυσαν ένα γευστικό γεύμα στο “Ταβερνάκι της Μαρίνας” στην χώρα της Κέρκυρας, όπου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το υπέροχο φαγητό. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δίστασε να βγάλει και φωτογραφίες με πελάτες της ταβέρνας.

Read More

And More