Ευαγγελία Αραβανή: Το πάρτι γενεθλίων της καλλονής αδερφής της στον Νίκο Οικονομόπουλο! [pics]

Η Ευαγγελία Αραβανή τρέφει τεράστια αδυναμία στην μικρή της αδερφή, Μαρία! Η όμορφη παρουσιάστρια και η γλυκιά αδερφή της είναι πολύ δεμένες και εκτός από αδερφές είναι και πολύ καλές φίλες. Οι δύο γυναίκες κάνουν πολλή παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει μαζί σε κάποια βραδινή τους έξοδο. Η Ευαγγελία και η Μαρία μοιάζουν φοβερά και είναι το ίδιο όμορφες και εντυπωσιακές και όπως είναι επόμενο κάνουν μεγάλη αίσθηση, όπου κι αν εμφανίζονται.

Πριν μερικές μέρες, η Μαρία Αραβανή είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με την Ευαγγελία και τα αγαπημένα της πρόσωπα… στο Κέντρο Αθηνών! Οι δυο τους έχουν βρεθεί πολλές φορές στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι για να στηρίξουν τον σύντροφο της παρουσιάστριας και τι καλύτερο να κάνουν το πάρτι γενεθλίων της Μαρίας στον Νίκο Οικονομόπουλο. Τα δυο κορίτσια διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη, ενώ δεν άργησε να έρθει η τούρτα – έκπληξη της όμορφης Μαρίας. Φυσικά, ο Νίκος ήταν εκείνος που της τραγούδησε το Happy Birthday!

Η Ευαγγελία Αραβανή – πριν το τέλος των εμφανίσεων του αγαπημένου της στο Κέντρο Αθηνών – δεν έχανε ευκαιρία να βρεθεί στο νυχτερινό μαγαζί και να απολαύσει τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι δυο τους είναι full in love και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, με την παρουσιάστρια να δηλώνει ευτυχισμένη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More