Ευαγγελία Αραβανή: Το ταξίδι στο Μιλάνο, η συγκατοίκηση και τα γενέθλια του συντρόφου της

Ερωτευμένη η Ευαγγελία Αραβανή η οποία τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Η σχέση της Ευαγγελίας με τον Σπύρο δείχνει να φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.  Όπως διαβάζουμε στην Real Life και στο ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού αναφέρουν πως σύντομα το ζευγάρι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε γάμο.

 

 

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νικηφόρος, όπου και συνάντησαν φίλους που είχαν καιρό να δουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Το ζευγάρι πέρασε μια ιδιαίτερη βραδιά, αφού ο Σπύρος Λάζαρης είχε τα γενέθλιά του, επιλέγοντας να το γιορτάσει δίπλα στους αγαπημένους του καλλιτέχνες και φυσικά δίπλα στην Ευαγγελία του.

Το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ήταν αφιερωμένο στην Ευαγγελία Αραβανή η οποία μπήκε στη ζωή του Σπύρου Λάζαρη χαρίζοντάς του στιγμές ευτυχίας. 

«Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο» δήλωνε η Ευαγγελία Αραβανή στην αρχή της σχέσης της με τον Σπύρο Λάζαρη.

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει αρκετά crash tests, αφού αμέσως μετά την συγκατοίκηση ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, εκεί όπου η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, η Ευαγγελία και ο Σπύρος μοιράζονται τον χρόνο τους, μεταξύ Πάρου και Αθήνας, μιας και ο επιχειρηματίας έχει δικό του ξενοδοχείο στο νησί, ενώ στα νότια προάστια της Αθήνας διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά all day bar.

Πρόσφατα μάλιστα και όπως αναφέρει η Real Life,  το ζευγάρι έκανε ένα pre-christmas ταξίδι επιλέγοντας τον αγαπημένο του προορισμό, το Μιλάνο. Εκεί όπου και έζησαν τον έρωτά τους μακριά από την καθημερινότητα.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία, κάτι το οποίο αποκάλυψε και η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της στο instagram

«Ταξιδάκι στο εξωτερικό…μετά από πολυυυυύ καιρό..!!! Μιλάνο»

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani)

Η Ευαγγελία Αραβανή συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους απέναντι στα media. Η ίδια εξάλλου από την αρχή της σχέσης της με τον Σπύρο Λάζαρη μέχρι και σήμερα, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή την οποία μοιράζεται με λίγους, την ίδια ώρα που τα φιλικά τους πρόσωπα δεν αποκλείουν σύντομα να προχωρήσουν σε γάμο.

Read More

And More