Ευαγγελία Αραβανή: Βόλτα στην Γλυφάδα, με casual look! [pics]

Ευαγγελία Αραβανή: Βόλτα στην Γλυφάδα, με casual look! [pics] | tlife.gr

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται. Η παρουσιάστρια του Dancing With the Stars 6 βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο στην επαγγελματική της ζωή, όσο και στην προσωπική. Η όμορφη Ευαγγελία ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου και μάλιστα πριν μερικές μέρες έκαναν το πρώτο τους μεγάλο ταξίδι μαζί… στις Μαλδίβες! Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε μοναδικές στιγμές στον εξωτικό προορισμό και γύρισε με γεμάτες μπαταρίες πίσω στην Ελλάδα.

Μετά τις πασχαλινές διακοπές, η Ευαγγελία Αραβανή επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και φυσικά στην παρουσίαση του DWTS 6. Η ίδια προσπαθεί, όμως, να ξεκλέβει χρόνο, ώστε να βλέπει τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» την Ευαγγελία, σε μία από τις βόλτες της στην Γλυφάδα, με τις καλύτερες φίλες της! Η παρουσιάστρια και τα κορίτσια έκατσαν για φαγητό και καφέ, ώστε να πουν όλα τα νέα τους για τις εξωτικές διακοπές της Ευαγγελίας, ενώ στη συνέχεια περπάτησαν στα μαγαζιά των νοτίων προαστίων. Φυσικά, για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με το street και casual look της!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more