Ευαγγελία Συριοπούλου: Tα κιλά που έχει πάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και ο λόγος που δε θέλει να παντρευτεί

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε περίπου έναν μήνα θα υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Λίγο πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα πρώτα της συναισθήματα.

«Ήμασταν μαζί, ήταν βράδυ είχα γυρίσει από το γύρισμα και επειδή εγώ είμαι λίγο σταθερή στον κύκλο μου είχα νιώσει το ένστικτο ότι κάτι έγινε. Οπότε απευθείας πήγαμε σε ένα φαρμακείο, πήραμε τεστ γιατί δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Βγήκε θετικό και πάθαμε σοκ, κοιταζόμασταν στα μάτια, λέγαμε τώρα συμβαίνει; Όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

Στο «Έλα στη Θέση μου» ήμουν μέχρι τον τέταρτο μήνα. Το είχα πει στα παιδιά, το γνώριζαν όλοι. Ήθελα να νιώθω μια ασφάλεια. Το κράτησαν μυστικό. Έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη, απλά πεινάω. Μέχρι στιγμής έχω πάρει 15 κιλά. Τους πρώτους μήνες είχα σοκ ευθύνης. Ο Στράτος με ηρέμησε…» εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή πριν μείνει έγκυος ενώ ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί ακόμη είναι εξαιτίας της πανδημίας. 

 

Read More

And More