Ευαγγελία Συριοπούλου: Η συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, οι οικονομικές δυσκολίες και το “Έλα στη θέση μου”

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι μία από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει τόσο για το ταλέντο τους όσο και για την εξωτερική τους παρουσία. Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Alpha έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και η προσωπική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Page 2” και μίλησε για την σειρά “Έλα στη Θέση μου”, για τον σύντροφό της, Στράτο, αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Περίμενες, όταν είπες το “ναι” στη σειρά “Έλα στη θέση μου”, ότι αυτή η σειρά θα γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία και θα παιζόταν για τρεις σεζόν;

Όταν διάβασα το σενάριο και είχα την πρώτη επαφή με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Γιάννη Βασιλειάδη, το ένστικτό μου μου είπε ότι αυτή η σειρά θα πάει πολύ καλά! Όταν πια ξεκινήσαμε γυρίσματα, αισθάνθηκα ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά. Και δικαιώθηκα.

-Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από τη συμμετοχή σου στο “Σπίτι της Έμμας”, όπου υποδυόσουν μια Ουκρανή. Υπήρχε κόσμος που πίστευε ότι δεν είναι Ελληνίδα;

Ναι. Όταν έπαιζα στο “Σπίτι της Έμμας” πίστευαν ότι κατάγομαι από την Ουκρανία. Θυμάμαι, με σταματούσε κόσμος στον δρόμο και όταν τους μιλούσα ελληνικά τους φαινόταν πολύ περίεργο και με ρωτούσαν: “Μα καλά, δεν είσαι Ουκρανή;”. Μάλιστα, επειδή φυσιογνωμικά έμοιαζα λίγο στην Ρουσλάνα, την τραγουδίστρια από την Ουκρανία που κέρδισε στον διαγωνισμό της Eurovision, το είχαν συνδυάσει και είχαν πιστέψει ότι είμαστε από τα ίδια μέρη. Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σου, εμένα αυτό με χαροποιούσε, γιατί σήμαινε ότι έπαιζα καλά τον ρόλο μου. Αλλά και εγώ, όταν μου είπαν ότι θα υποδύομαι την Άνια, έκανα μαθήματα με μια κοπέλα που καταγόταν από την Ουκρανία για να με μάθει πως να μιλάω, ώστε το αποτέλεσμα να βγαίνει πιο φυσικό. Είχε μπει τόσο πολύ μέσα στη ζωή μου η Άνια, που πολλές φορές μιλούσα ελληνικά με ουκρανική προφορά.

-Το Mega αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ήσουν από τους ηθοποιούς που δεν πληρώθηκαν;

Από το “Σπίτι της Έμμας” πληρώθηκα. Δεν πληρώθηκα όμως από τη “Δικαίωση”, που ήταν η επόμενη δουλειά που έκανα με το μεγάλο κανάλι. Και δεν είναι μόνο ότι δεν εισέπραξα ποτέ τα δεδουλευμένα μου. Είναι ότι πλήρωσα από την τσέπη μου και τον ΦΠΑ και την εφορία για χρήματα που δεν έλαβα.

-Με τον σύντροφό σου, τον Στράτο Πατζατζή, είστε μαζί 9 χρόνια. Ήταν από την αρχή ήρεμη η σχέση σας;

Ναι. Δεν υπήρχαν ούτε εντάσεις ούτε κόντρες στη σχέση μας. Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας και ποια τα θέλω του, θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον γι’αυτά που έχει πετύχει και περνάμε πολύ καλά μαζί. Πορευόμαστε μαζί στη ζωή πολύ ωραία!

-Επηρέασε η δημοσιότητα τη σχέση σας;

Με τον Στράτο γνωριστήκαμε όταν ακόμα ήμουν στη σχολή. Παρόλο που ο Στράτος δεν είναι του χωριού, καταλαβαίνει ποια είναι η δουλειά μου, είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Επειδή αγαπάει και παρακολουθεί πολύ θέατρο, θα ζητήσω την άποψή του και με βοηθάει να πάω παρακάτω.

-Έχει γίνει πρόταση γάμου;

Όχι. Δεν έχει γίνει ακόμα πρόταση γάμου. Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί.

Read More

And More