Ευαγγελία Συριοπούλου: Ντύθηκε νύφη η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου”! [pics]

Την γνωρίσαμε καλά μέσα από το ρόλο της Ρενάτας στο “Έλα στη θέση μου” στον Alpha και τώρα η Ευαγγελία Συριοπούλου αφήνει για λίγο την υποκριτική και μεταμορφώνεται σε… μοντέλο. Η γνωστή ηθοποιός κάνει πρόβα με νυφικό γνωστού bridal οίκου και εντυπωσιάζει.

Ντυμένη στα λευκά, η γνωστή πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, μπαίνει σε mood νυφούλας και ποζάρει με δαντελένια δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Ανεμόμυλου με μια από τις φετινές αέρινες δημιουργίες της.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από το shooting στο Instagram, ενώ και οι συνεργάτες της φρόντισαν να αποκαλύψουν το backstage της μεταμόρφωσής της!

https://www.instagram.com/p/BdsNgMuA7Qh/?tagged=evageliasiriopoulou

https://www.instagram.com/p/BdseYgrgIU4/?tagged=evageliasiriopoulou

https://www.instagram.com/p/BdxT47pgai-/?taken-by=anemomilou_anem

https://www.instagram.com/p/BdsqLdehhya/?taken-by=zwi_dritsoula

https://www.instagram.com/p/BdsKxPqgM6U/?taken-by=anemomilou_anem

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164