Ευαγγελία Συριοπούλου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Το δημόσιο «ευχαριστώ»

Πριν τέσσερις μέρες, η Ευαγγελία Συριοπούλου έζησε το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της, καθώς απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι και έγινε έτσι για πρώτη φορά μητέρα!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον γιατρό και τη μαία της, λίγο πριν πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο και γυρίσει σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

«Πριν τέσσερις μέρες ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι της εγκυμοσύνης μου για να ζω σήμερα την μοναδική εμπειρία της μητρότητας. Σε όλο αυτό το ταξίδι αλλά και στην από δω και πέρα πορεία μου θα με ακολουθεί πρώτα ως φίλος και μετά ως γιατρός, ο γυναικολόγος μου Νίκος Σκαρτάδος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με έβαλε σε ένα ροζ συννεφάκι και φρόντισε αυτό το ταξίδι μέχρι και τον τοκετό να είναι μια διαδρομή χαράς, απόλαυσης και ευτυχίας.

Οπωσδήποτε δίπλα μου είναι από την πρώτη στιγμή η μαία μου Κωνσταντίνα Παπαγγελή, (η οποία όπως βλέπετε στη φωτογραφία θα μπορούσε να είναι και αδερφή μου και δεν είναι τυχαίο αυτό, την ευχαριστώ για οοοοοολα).

Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους και το προσωπικό της γυναικολογικής κλινικής, οι οποίοι με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπιτι μου, εμένα, το σύντροφο μου και το μωράκι μας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας αγαπώ».

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ευαγγελία Συριοπούλου:

Να σας ζήσει!

Read More

And More