Ευαγγελία Συριοπούλου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στη σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Η ηθοποιός διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και δεν θέλει να δίνει δικαιώματα για συζητήσεις, αναφορικά με τη σχέση της με τον Στράτο Πατσατζή.

«Η αλήθεια είναι ότι ζω με το σύντροφό μου κάτω από την ίδια στέγη από την πρώτη μέρα της σχέσης μας. Δεν καταλαβαίνω τι θα άλλαζε με την επισημοποίηση της σχέσης μέσω ενός γάμου. Ο γάμος επισφραγίζει κοινωνικά την σχέση και συνήθως προηγείται της δημιουργίας οικογένειας. Σε αυτή τη βάση με αφορά ο γάμος» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της στο TLIFE.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους εντόπισε σπάνια δημόσια εμφάνισή τους στο Σύνταγμα, μαζί με το τρίτο μέλος της οικογένειας, τον αγαπημένο τους σκύλο. Ντυμένοι casual και φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, το ζευγάρι απόλαυσε τη βόλτα του, ενώ έκανε μια στάση σε κεντρικό καφέ της Βουκουρεστίου για καφέ. 

Δες τα στιγμιότυπα:

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo

Read More

And More