Ευδοκία Ρουμελιώτη: Έγινε νονά με νάρθηκα στο ποδι και μίλησε για το ατύχημά της!

Με το δεξί της πόδι στον νάρθηκα η Ευδοκία Ρουμελιώτη έγινε νονά της περασμένη Κυριακή, αφού βάφτισε μαζί με τον αδερφό της Γιώργο Ρουμελιώτη το κοριτσάκι φιλικού τους ζευγαριού.

H ηθοποιός πριν από περίπου ενάμιση μήνα τραυματίστηκε στο πόδι και τον αυχένα, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, την ώρα που πότιζε τα λουλούδια, όπως είχε αποκαλύψει στο Tlife ο αδερφός της.

Σύμφωνα με την Espresso, η Ευδοκία έβαλε ένα μαύρο φόρεμα, πέδιλο στο αριστερό της πόδι και τον απαραίτητο αλλά… ασορτί με το ένδυμα νάρθηκα στο δεξί, έβαλε μαζί με τον Γιώργο λάδι στη μικρούλα, που πήρε το όνομα Αριάδνη.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, απέναντι από το Ηρώδειο. Στο πλευρό της νονάς ήταν ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης και άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου της οικογένειας

/

/

Η ηθοιποιός μίλησε πρώτη φορά για το ατύχημά της στη Μεσημεριανή Μελέτη: “Πότιζα τα λουλούδια μου, γλίστρησα και έσπασα το πόδι μου. Άκουσα όλα τα τρελά σενάρια. Τώρα είμαι καλά και σήμερα έβγαλα και τον γύψο”.

Read More

And More