Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Καραγκιώνης: Οι ετοιμασίες για τη βάπτιση του γιου τους και η αξιοθαύμαστη πράξη τους

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της περνάει η Ευδοκία Ρουμελιώτη αφού είναι το πρώτο, μαζί με το γιο της που απέκτησε τον Μάιο.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης δεν χορταίνουν την παρέα και τα παιχνίδια του κανακάρη τους ενώ σύμφωνα με όσα είπε η Ευδοκία στη Real Life, άρχισαν να κάνουν τις προετοιμασίες της βάπτισης.

“Έχουμε αρχίσει να σχεδιάζουμε τη βάπτιση του γιου μας.Λογικά θα γίνει τον Σεμπτέμβριο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με τους πιο κοντινούς συγγενείς” δήλωσε στην εφημερίδα η ηθοποιός.


Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει και μια αξιόλογη και αξιοθαύμαστη πράξη. Αντί να κάνουν πάρτυ για τη βάπτιση του γιου τους, αποφάσισαν να να δώσουν τα χρήματα στο “Χαμόγελο του Παιδιου”.

“Έχουμε σκεφτεί, αντί να κάνουμε κάποιο πάρτυ,τα χρήματα να τα δώσουμε στο Χαμόγελο του Παιδιού,που εξαιτίας της κρίσης που περνάει η χώρα μας, κινδυνεύει να μην υπάρχει πια.Για εμένα, είναι αδιανόητο να υπάρχει κόσμος που να χάνει τη δουλειά του, να έχει ανάγκη και εγω να κάνω πάρτυ” δήλωσε η ηθοποιός στην εφημερίδα

Read More

And More