Ευδοκία Τσαγκλή: Χώρισε από τον νικητή του Big Brother Νίκο Τάκλη μετά από τρεις μήνες σχέσης

Η Ευδοκία Τσαγκλή επτά μήνες μετά το τέλος του Big Brother παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Μαρίνα Χαραλάμπους. Η πρώην παίκτρια του reality μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον νικητή του Big Brother, Νίκο Τακλή.

«Με τον Νίκο το προσπαθήσαμε αλλά από τον Μάρτιο δεν είμαστε μαζί. Κάπως ήρθαμε μαζί σε αυτό το σημείο του χωρισμού, ήταν κοινή απόφαση. Μας έκανε περισσότερο δυστυχισμένους παρά ευτυχισμένους η σχέση. Τραβήξαμε χωριστούς δρόμους. Σίγουρα πληγώνεσαι όταν χωρίζεις με τον άλλον και τον αγαπάς αλλά πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να πέφτει για πολύ.

Μέχρι στιγμής ο Νίκος δε μου έχει δώσει μερίδιο από το έπαθλο, όπως μου είπε. Δεν έχουμε κρατήσει επαφές και δεν με έχει προσεγγίσει να μου πει κάτι αντίστοιχο. Νομίζω ότι είναι καλό παιδί και εφόσον το είπε κάποια στιγμή θα τηρήσει τον λόγο του και θα το κάνει. Νομίζω έχει πάρει τα χρήματα» αποκάλυψε η Ευδοκία Τσαγκλή.

 

Να σημειώσουμε εδώ πως χθες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Ευδοκίας Τσαγκλή σε βραδινή της έξοδο με τον Θεοδωρή Κωνσταντόπουλο. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE δεν είναι ζευγάρι αλλά καλοί φίλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Λυσσέα στο «Love It», η ίδια ξεκαθάρισε ότι πέρασαν απλά μια όμορφη βραδιά ως φίλοι με κοινή παρέα, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την τροπή που πήρε το θέμα.

Read More

And More