Ευγενία Δημητροπούλου: Επανασύνδεση μετά τα σύννεφα στη σχέση της με τον γνωστό γλύπτη!

Μετά τα σύννεφα στη σχέση ήρθε η επανασύνδεση. Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον σύντροφό της Δημήτρη Ρουσσέτο. Η ταλαντούχα ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Περηφάνια και Προκατάληψη» και ο γοητευτικός γλύπτης είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής τους και όπως όλα δείχνουν έχει ξεπεράσει τα γκρίζα σύννεφα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του περασμένου χρόνο, αλλά θέλοντας να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας κράτησε κρυφή τη σχέση του. Η πρώτη κοινή εμφάνιση έγινε στο γαμήλιο πάρτυ της Δήμητρας Λαζαράτου, όπου πόζαραν αγκαλιά και επιβεβαίωσαν ουσιαστικά το πώς είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, όμως, οι δυο τους αντιμετώπισαν πρόσφατα κάποια σύννεφα στη σχέση τους, τα οποία όμως ξεπεράστηκαν και τώρα, οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά την επισημοποίηση της σχέσης τους. Όπως, αναφέρουν μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού, πριν λίγες μέρες στην πρεμιέρα της Ευγενίας Δημητροπούλου, μπορεί να μην βρέθηκε ο σύντροφός της, αλλά στο κοινό ήταν η μητέρα του, την οποία και έχει γνωρίσει η ηθοποιός.

Το γεγονός αυτό συζητήθηκε στα πηγαδάκια του θεάτρου, με πολλούς να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται το ζευγάρι να οδεύει προς το γάμο…

Read More

And More