Ευγενία Δημητροπούλου: Φωτογραφίες από τη βόλτα που απόλαυσε με την κόρη της

Το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει εδώ και έναν περίπου χρόνο στη ζωή της Ευγενίας Δημητροπούλου, αυτό της μητρότητας.

Η ηθοποιός, ήθελε πάντα να υιοθετήσει ένα παιδάκι κάτι που ονειρευόταν και ο σύζυγός της και τελικά αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα αφού απέκτησαν την μικρή Εύα η οποία γεννήθηκε στη Σιέρα Λεόνε.

«Η υιοθεσία είναι ένα δύσκολο ταξίδι, με πολλά και διαφορετικά στάδια, και χρειάζεται υπομονή, ψυχικά αποθέματα, στήριξη στις δύσκολες στιγμές και πολύ προσωπική προσπάθεια για να περάσεις τα εμπόδια. Συνεχώς υπήρχε μια αβεβαιότητα. Η όλη διαδικασία έχει πολλά απαιτητικά σημεία, αλλά, όπως και στον τοκετό, στο τέλος τις ωδίνες τις ξεχνάς» δήλωσε πρόσφατα η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία.

Ωστόσο, για εκείνη όλες οι δυσκολίες αποτελούν παρελθόν αφού δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της νέας της ζωής φροντίζοντας να περνά όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί της. Προχθές, μαμά και κόρη αποφάσισαν να απολαύσουν μια ήρεμη βόλτα στο πάρκο εκμεταλλευόμενες τον καλό καιρό.

«Πήραμε τους δρόμους και τις παιδικές χαρές!» έγραψε στις φωτογραφίες από την βόλτα τους που δημοσίευσε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Read More

And More