Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη δημόσια έξοδος με τον νέο και γοητευτικό σύντροφό της είναι γεγονός!

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι full in love και λάμπει ξανά από ευτυχία. Η όμορφη ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτου και είναι πιο καλά από ποτέ. Οι δυο τους είναι μαζί από τις αρχές του καλοκαιριού και, μάλιστα, πολλές ήταν οι φορές που εκείνος περνούσε και την έπαιρνε από το θέατρο Χώρα, μετά το τέλος της παράστασης «Συμβολαιογράφος», όπου πρωταγωνιστούσε.

Η όμορφη ηθοποιός, ωστόσο, θέλοντας να προστατέψει την προσωπική της ζωή, απέφευγε μέχρι πρότινος να δίνει το “παρών” μαζί με τον αγαπημένο της σε κοσμοπολίτικα μαγαζιά και σε μέρη που γνωρίζει ότι θα υπάρχουν παπαράτσι. Ωστόσο, πριν μερικές μέρες, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του επίσημη κοινή έξοδο και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας άστραψαν πάνω του.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας πήγαν μαζί στο γαμήλιο πάρτι της Δήμητρας Λαζαράτου και πόζαραν αγκαλιασμένοι και πολύ ταιριαστοί στον φωτογραφικό φακό. Μπορεί το μυστήριο να τελέστηκε πριν δύο εβδομάδας, ωστόσο, η πρώτη φωτογραφία του νέου ζευγαριού της ελληνικής showbiz είδα σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το σίγουρο είναι πώς η Ευγενία λάμπει στο πλευρό του Δημήτρη, ο οποίος είναι πολύ προστατευτικός απέναντί της.

Read More

And More