Ευγενία Μανωλίδου: Η μουσική είναι η μεγάλη της αγάπη! Φωτογραφίες από τις πρόβες στο Ωδείο

Η χρονιά που φεύγει ήταν μία από τις πιο δημιουργικές για την Ευγενία Μανωλίδου. Το 2013 είχε την ευκαιρία να αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από την μουσική παρουσιάζοντας μάλιστα τη δουλειά της σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Η μαέστρος, παρουσιάστρια και σύζυγος υπουργού κατάφερε να συγκινήσει, να ταξιδέψει και να εμπνεύσει αρκετό κόσμο με τις μουσικές της. Ταυτόχρονα έκανε κάτι που ευχαριστιέται και η ίδια περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Η Ευγενία εισέπραξε φέτος πολύ αγάπη! “Πόσες ευχές… Πόση αγάπη… Πόση ευγνωμοσύνη… Σας εύχομαι όλα τα καλά του Θεού αυτή τη χρονιά”, έγραψε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο twitter. Από εκεί έχει την ευκαιρία να μιλάει με όλο τον κόσμο και να δέχεται την κριτική τους είτε θετική είτε αρνητική.

Συνεχίζει λοιπόν την σκληρή δουλειά ετοιμάζοντας τα νέα σχέδια που θα δρομολογήσει από τη νέα χρονιά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε κατά την διάρκεια των προβών της στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Ντυμένη απλά αλλά πάντα καλόγουστα η Ευγενία καθοδηγούσε με την μπαγκέτα της τους μουσικούς της ορχήστρας. Σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να παίζει κάποιες μελωδίες στο πιάνο.

Όταν δεν εργάζεται ή δεν έχει πρόβες φυσικά ο χρόνος της είναι αποκλειστικά για την οικογένειά της, τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη και τα τρία της παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα και τον Περσέα.

Read More

And More