Ευγενία Μανωλίδου: Με τον μικρό Αλκαίο στην θάλασσα!

Ο μικρότερος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη έχει μεγαλώσει αρκετά. Ο μικρός Αλκαίος είναι πια σχεδόν 11 μηνών και μπορεί να συνοδεύει την μαμά του στις εξορμήσεις της στην εξοχή. Η Ευγενία Μανωλίδου τον πήρε λοιπόν μαζί της για μια mini απόδραση στην παραλία του Ζούμπερι.

Μαμά και γιος δεν ήταν μόνοι τους στην εκδρομή τους, αφού μαζί τους βρέθηκε στην παραλία και η καλή φίλη της Ευγενίας Μανωλίδου, Κατερίνα Μανανεδάκη με την οποία μάλιστα η παρουσιάστρια και μουσικός πόζαρε για μία selfie φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media.

“Με την αγαπημένη μου Κατερίνα Μανανεδάκη, στο Ζούμπερι εκδρομούλα με τον Αλκαίο”, έγραψε μεταξύ άλλων η Ευγενία Μανωλίδου σχολιάζοντας την παραπάνω φωτογραφία της με την καλή της φίλη.

Η Ευγενία Μανωλίδου συνεχίζει την καθημερινή της ραδιοφωνική εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα στον σταθμό Παραπολιτικά 90,1, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη μουσική της, ενώ ο ελεύθερος της χρόνος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στα παιδιά της. Και φυσικά ο μικρός της οικογένειας είναι εκείνος που απολαμβάνει περισσότερο την φροντίδα της μαμάς του.

Read More

And More