Ευγενία Μανωλίδου: Οικογενειακές διακοπές με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τα τέσσερα παιδιά της!

Μπορεί τους τελευταίους μήνες το πρόγραμμά του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, κυρίως λόγω πολιτικών εξελίξεων, μιας και μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε καθήκοντα υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ωστόσο οι δυο τους βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο για μια μικρή απόδραση. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα, έγινε το μεγάλο reunion και τα τέσσερα παιδιά της Ευγενίας Μανωλίδου πέρασαν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με την γνωστή μαέστρο και παρουσιάστρια και τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Η Ευγενία Μανωλίδου που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της: τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα από το γάμο της με τον Θοδωρή Μανωλίδη και τους μικρούς Περσέα και Αλκαίο καρπούς του έρωτά της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα αγγελούδια της. Ωστόσο, αν και αρχικά είχε συνηθίσει να είναι με όλη την οικογένεια της, τα τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα έχουν «ανοίξει τα φτερά» τους και λείπουν από το σπίτι λόγω σπουδών. Ο Αλέξανδρος σπουδάζει σκηνοθεσία στην Αμερική, ενώ και η Θεοδώρα έχει φύγει για σπουδές στο εξωτερικό.

Τώρα, όμως, λόγω καλοκαιρινών διακοπών όλη η οικογένεια είναι και πάλι μαζί και απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Η Ευγενία, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές εικόνες της οικογένειας, ποζάροντας με τον σύζυγό της, αλλά και με τα τέσσερα παιδιά της. Ο 24χρονος κούκλος γιος της Αλέξανδρος Μανωλίδης και η 22χρονη Θεοδώρα δείχνουν να είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το reunion της οικογένειας, μιας και τους λείπουν πολύ τα δυο μικρά αδελφάκια τους.

Δες φωτογραφίες:

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αγκαλιά με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης με την αδελφή του Θεοδώρα Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου αγκαλιά με τον κούκλο γιο της Αλέξανδρο

Όλη η οικογένεια μαζί: Αλέξανδρος Μανωλίδης, Περσέας Γεωργιάδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Θεοδώρα Μανωλίδου, Ευγενία Μανωλίδου και ο μικρός Αλκαίος

Η Ευγενία Μανωλίδου με την κόρη της Θεοδώρα

 

Read More

And More