Ευγενία Μανωλίδου: Στην κουζίνα με sous – chef την κόρη της Θεοδώρα! [pic]

Τα παιδιά της και η οικογένειά της είναι η μεγάλη της αδυναμία. Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου, που λόγω καραντίνας βρίσκεται αυτές τις μέρες στο σπίτι με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη. Δεδομένης της κατάστασης, μάλιστα, η γνωστή μαέστρος, παρουσιάστρια και διευθύντρια μαθημάτων στην «Ελληνική αγωγή» περνά πολύ περισσότερες ώρες πια στο σπίτι και προσπαθεί να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά της,

Τα αγόρια της μάλιστα, ο Περσέας και ο Αλκαίος, απολαμβάνουν ποιοτικές δραστηριότητες με την  μητέρα της, μιας και ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, λόγω των κρίσιμων ωρών και για την κυβέρνηση ενόψει κορονοϊού.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η Ευγενία Μανωλίδου, όπως λέει και η ίδια δεν κουράζεται ποτέ. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής της, ήταν αφιερωμένο στη μαγειρική και συγκεκριμένα στην… ιταλική κουζίνα. Με την βοήθεια της κόρης της και sous –chef στην κουζίνα της Θεοδώρας, η Ευγενία Μανωλίδου έφτιαξε μια λαχταριστή πίτσα.

Η ίδια μάλιστα, μοιράστηκε τα μαγειρικά κατορθώματά της με τους φίλους της στα social media και εντυπωσίασε!

Read More

And More