Ευγενία Μανωλίδου: Ταξίδεψε με τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Γιούτα! [pics]

Ένα ταξίδι στη Γιούτα στην Αμερική κάνει αυτές τις μέρες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης και από το πλευρό του δεν λείπει η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στις ΗΠΑ και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του Άδωνι, κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να κάνουν λίγες βόλτες και μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Η όμορφη Ευγενία, μάλιστα έκανε και μια βόλτα στην περιοχή του Salt Lake City και ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram από το βαρύ χειμωνιάτικο τοπίο που συνάντησε.

View this post on Instagram

Hello Utah! #saltlakecity #utah #herewegoagain #❤️

A post shared by Eugenia Manolides (@manolidoue) on

https://www.instagram.com/p/BdtPaSvH_rD/?taken-by=manolidoue

Ενώ, ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε μια επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα! “Χθες είχα μία εκπληκτική ενημέρωση στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα (Lassonde Entrepreneur Institute) για το πώς ενθαρρύνονται οι φοιτητές να στήνουν τις δικές τους επιχειρήσεις και να βρίσκουν δουλειά. Πώς να πετυχαίνουν στην ζωή. Να αξιοποιούν τις δεξιότητές τους. Αυτό χρειαζόμαστε!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter και ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή του εκεί.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τον Μάη του 2016 βρέθηκε και πάλι στη Γιούτα, μετά από επίσημη πρόσκληση του κυβερνήτη της Πολιτείας Γκάρι Χέμπερτ. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Γεωργιάδης είχε επισκεφτεί το Καπιτώλιο και είχε συναντήσει συνάντησε τον κ. Χέμπερτ, με επίκεντρο της συζήτησης τα μέτρα καταπολέμησης της ανεργίας.

Read More

And More